Tvoje NOC příležitostí

Night of Chances je událost, která umožňuje získat velké množství teoretických, ale zejména praktických dovedností formou různých kreativních workshopů a diskusí s experty z oblasti technologií a managementu. Už bylo zorganizováno několik ročníků, které obecně zaznamenaly velký úspěch. Akce je určena pro všechny lidi, kteří se nebojí plnit svá předsevzetí a jsou motivováni pracovat na svých cílech.

Událost se bude tento rok konat v Praze, na Fakultě informačních technologií ČVUT dne 18. 4. 2018 od 17:30. Několik dalších informací a možnost registrace najdeš na oficiálním portálu Night of Chances.

[1] Marek Rosa, zakladatel Keen Software House a Good AI řečnil na jednem z ročníku Night of Chances
Akce Night of Chances je organizována neziskovou organizací Nexteria ve spolupráci s úspěšnými společnostmi a experty. Nexteria si klade za cíl připravovat a podporovat mladé lidi na jejich cestě k úspěchu. Snahou je rozvíjet zejména formou získávaní zkušeností z praxe a pomocí osvojování si vůdčích dovedností. Je kladen důraz na formování etických hodnot a budování vztahů založených na důvěře.

O Nexterii, jejích hodnotách, aktivitách a cílech si můžeš přečíst více na jejích oficiálních stránkách.

Mezi hlavní partnery Night of Chances patří společnosti jako Škoda, Accenture, Innogy, T-Mobile, GA Drilling, Profinit, Softec a mnohé jiné. Všechny partnery a podporovatele nalezneš na stránce akce.

Co tě čeká?

Night of Chances je celovečerní akce nabitá diskuzemi, workshopy a přednáškami z různých oblastí. Mezi nejzajímavější části programu určitě patří diskuze s řediteli úspěšných společností. Předchozích ročníků se zúčastnili lidé jako Miroslav Trnka – zakladatel společnosti ESET, Michal Štencl – zakladatel společnosti Sygic a v neposlední řadě Andrej Kiska – prezident Slovenské republiky. Ostatní letošní řečníci budou postupně představováni, ale už teď je jasné, že se máme zaručeně na co těšit! Zatím jsou potvrzeni řečníci Jan Holubík z Paralelní Polis a makroekonom Jakub Jedlinský z VŠE. Tito odborníci nám objasní problematiku kryptoměn a blockchainu.

[2] Prezident Slovenské republiky Andrej Kiska řeční před účastníky o svých životních zkušenostech
Říci své máš možnost i ty! Na události se bude konat tzv. „Speed ​​dating“, na kterém budeš mít šanci si osobně promluvit s řediteli společností, a získat tak jedinečné a cenné rady od odborníků, kteří se pohybují v praxi řadu let a stojí za úspěchy zajímavých společností.

Pokud si jedinec, který raději naslouchá, tak pro tebe budou připraveny odborné přednášky vedené experty. Těšit se můžeš na přednášející jak ze světa technologií, tak i ze světa managementu a jiných zajímavých oborů. Tyto přednášky tě zaručeně neuspí a budeš z nich odcházet naplněný novými jak teoretickými, tak praktickými vědomostmi.

Pro všechny aktivní lidi budou připraveny workshopy, na kterých budeš mít možnost řešit úkoly z praxe, při kterých tě budou doprovázet kvalifikovaní odborníci.

[3] Jeden z ročníků se konal na FIIT STU v Bratislavě
Můžeš se těšit nejen na tyto zajímavé workshopy:

  • Praktické zkušenosti s využíváním slabých stránek platformy Android
  • Twitter Bubbles – DevOps a nasazení do cloudu v praxi
  • Detekce a řešení útoků pomocí SIEM and Threat Intelligence
  • Trendy v Data Analytics a Business Intelligence (BI)
  • Profinit Data Mining Challenge
  • Elektrická plazma jako spotřebič a její napájení; vývoj senzorického systému pro extrémní podmínky
  • Jak jít hlavou proti zdi

 

„Night of Chances roste i díky vám“

 

Night of Chances má za sebou úspěšné ročníky, které se konaly ve městech jako Bratislava, Košice, Brno, Londýn a po Praze směřuje NOC i do Vídně. Svou účastí máš možnost nejen získat hodnotné zkušenosti, ale i podpořit událost v jejím růstu, a tak umožnit dalším šikovným a ambiciózním lidem plnit si své sny.

Foto:
hlavička článku:  nexteria.sk
[1] nexteria.sk
[2] nexteria.sk
[3] nexteria.sk

Tomáš Patro

Som človek, ktorý sa rád všeobecne rozvíja a napreduje v rôznych oblastiach. Možnosť zapojiť sa do verejných, fakultných alebo profesionálnych aktivít a rozvíjať svoje schopnosti vnímam ako jeden zo základných pilierov úspešného života. Články, ktoré píšem sa týkajú najmä technických oblastí, o ktoré sa osobne zaujímam a bavia ma. Byť súčasťou redakcie opäť vnímam ako jednu z možností posunúť a rozvinúť časť svojej osobnosti na vyšší level. Kontaktovat mě můžete na tomas.patro@gmail.com.